Godaste kakorna med världens bästa namn!
Rör 225 g margarin med 3 3/4 dl strösocker.
Vispa i 3 ägg.
Blanda 2 1/4 dl vetemjöl, 1 ½ tsk bakpulver och 6 msk kakao. Rör sedan ner i smör/äggsmeten.
(Om man vill kan man blanda i 3/4 dl hackade hasselnötter)
Bred ut smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper och grädda knappt 20 minuter i 175 grader.
Bryt 150-200 g blockchoklad i småbitar. Lägg dem på den färdiggräddade kakan och låt chokladen smälta i ugnen. Ta ut plåten och gör mönster med en gaffel.
2 kommentarer:
Det där såg inte bara lite gott ut. Hittade ett recept på tasteline som jag ska prova. Måste tipsa er för den ser så god ut. http://www.tasteline.com/Recept/Jordnotspaj
Oj, oj Sandra, den pajen såg RIKTIGT fin ut... Livsfarligt!
Snygg burk syrran!
/Viveka
Skicka en kommentar