lördag 1 september 2012

Klassisk smulpaj

 
Japp, då kör jag en paj till.
 
 
Och japp jag kör en bild till på vedspisen i den hyrda sommarstugan (den var ju så fin!). Men jag kan väl avslöja att det även fanns en elspis. Tur för mig för jag har aldrig bakat i vedspis... Men nån kokbok fanns inte i stugan och ruskigt dålig mottagning var det så surfa eller ringa var uteslutet. Men sms funkade på glasverandan! Syrran ryckte ut och skickade följande recept:

3 dl vetemjöl
3 msk socker
100 g smör
225 grader2 kommentarer:

Hemmagjord.nu sa...

Hej!

Vi på sajten www.hemmagjord.nu tycker att er hemsida "Systrarnas bakblogg" (http://systrarnasbakblogg.blogspot.se/)är väldigt fin och inspirerande!

Hemmagjord.nu är en relativt nystartad sajt som är tänkt ska inspirera andra bakfantaster. Bland annat så delar vi med oss av massor av recept och lyfter upp inspirerande personer som bloggar om sitt bakande, för tillfället har samarbeten endast inletts på vår tårtsida än så länge. Framöver kommer också reportage att skrivas.

Vi tar nu kontakt med er för att vi undrar om ni vill samarbeta med oss. Vår fråga till er är om vi får använda era recept och bilder på våra receptsidor? I utbyte skriver vi efter varje recept att receptet och bilden är hämtad och godkänd från Systrarnas bakblogg, på så sätt får ni förhoppningsvis lite fler nyfikna läsare till er egen sida.

Sedan undrar vi också om ni vill länka till oss på www.hemmagjord.nu och i så fall länkar vi till er hemsida under rubriken Samarbeten?

Hoppas ni tycker det låter kul och vi ser fram emot ett svar, tack på förhand!

Vi nås på mail: kontakt@hemmagjord.nu

Med vänlig hälsning,
Hemmagjord.nu

Marie sa...

Gott ! !